Snijeg nastavlja padati, zimski uvjeti na cestama, A1 zatvorena

26.3.2013.
9:41
VOYO logo

Hrvatski autoklub izvještava da su samo za osobna vozila otvorene autocesta A6 Rijeka - Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica te D25 Gospić - Karlobag.

Na dionici Jadranske magistrale (D8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Novog Vinodolskog do Senja dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proglašeni su zimski uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na dionici autoceste A6 Rijeka - Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica, kao i na većini državnih i županijskih cesta u Gorskom kotaru, Lici, dijelu Slavonije, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, uključujući staru cestu kroz Gorski kotar (D3) i D1 na dionici Macelj - Karlovac - Knin.

Zbog niskih temperatura moguća je poledica, a iz HAK-a vozače upozoravaju da na put ne kreću bez zimske opreme, a ako je moguće neka odgode putovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo