ŠKORU IŽIVCIRAO POSTUPAK POLICIJE NA KORČULI: / 'Čime je taj čovjek ugrozio sigurnost ili javni red i mir?'; Stigao odgovor Vlade

Image
Foto: Screenshot/Dubravka Petric/Pixsell

Kad dođeš u fazu da nemaš hrabrosti prići takvom čovjeku, popričati s njim i čuti što ga muči, nego na njega šalješ policiju,

29.7.2019.
14:56
Screenshot/Dubravka Petric/Pixsell
VOYO logo

Nakon što je premijera Andreja Plenkovića danas na Korčuli dočekao muškarac koji je u rukama držao papir na kojemu je pisalo 'Ćaća' i još mu vikao: "Živio ćaća!", intervenirala je policija. Udaljili su muškarca s mjesta događaja jer je 'ozbiljno narušavao javni red i mir'.

Ovakav postupak nije se svidio Miroslavu Škori, predsjedničkom kandidatu, koji je poslao oštru poruku preko svog Facebook profila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČIM JE KROČIO NA KORČULU ODMAH INCIDENT: /

Plenkovića dočekao s natpisom 'Ćaća' pa ga odmah uhitili

Image
ČIM JE KROČIO NA KORČULU ODMAH INCIDENT: /

Plenkovića dočekao s natpisom 'Ćaća' pa ga odmah uhitili

Škoro: Ne mogu shvatiti onoga tko je dao policiji nalog za postupanje

Evo što je Škoro poručio:

"Cijelo vrijeme, od kada sam pogledao snimku s Korčule, ne mogu shvatiti onoga tko je dao policiji nalog za postupanje. Čime je čovjek koji drži natpis ugrozio bilo čiju sigurnost ili javni red i mir? Čak nije bio ni preglasan niti je ikoga vrijeđao. Kad dođeš u fazu da nemaš hrabrosti prići takvom čovjeku, popričati s njim i čuti što ga muči, nego na njega šalješ policiju, to je znak da si izgubio doticaj sa stvarnošću i sa svojim narodom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlada odgovorila Škori: Čekamo i dalje kandidata koji poziva na doticaj sa stvarnošću i s narodom

Škoro je brzo dobio odgovor iz Vlade.

- Nitko nije davao nalog policiji, već su policijski službenici postupili sami. Čekamo i dalje kandidata koji poziva na doticaj sa stvarnošću i s narodom da se udostoji pojaviti i odgovoriti na pokoje novinarsko pitanje, umjesto da kontinuirano od toga bježi, poručili su iz Vlade, prenosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo