'politički fenomen' /

Škoro oštro odgovorio Plenkoviću: 'Vodi kampanju protiv ostalih kandidata. U strahu su velike oči!'

'Nikada neću bježati od svog naroda, a u Saboru me neće čuvati tjelohranitelji'

1.8.2019.
15:40
VOYO logo

Nezavisni predsjednički kandidat Miroslav Škoro odgovorio je na današnje izjave premijera Andreja Plenkovića, koji je kazao kako će "predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sigurno biti kandidatkinja na predsjedničkim izborima".

Komentirajući ostale kandidate na predsjedničkim izborima, premijer je rekao da ima onih koji komuniciraju samo preko društvenih mreža. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gdje je tu hrabrost, gdje je tu stav? Koji je to žanr politike, kako će taj govoriti o fiskalnoj konsolidaciji, o gospodarskom rastu, o respektu koji imamo u međunarodnoj zajednici?", pitao se Plenković.

Škoro mu je oštro odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U STRAHU SU VELIKE OČI

Danas smo svjedočili svojevrsnom političkom fenomenu. U nedostatku svoga kandidata, jer još nije svanuo lijep i sunčan dan za objavu kandidature, premijer vodi kampanju protiv ostalih kandidata. Rekli bi naši stari: u strahu su velike oči. 

VEZANA VIJEST

Za razliku od onih, kojima su prirodno okruženje konferencijske dvorane i politički saloni, ima nas koji se najbolje osjećamo među svojim narodom. Staneš pred tisuće ljudi i gledaš ih u lice, a ne se bojati suočavanja s jednim jedinim čovjekom na rivi. Nikada neću bježati od svog naroda, a u Saboru me neće čuvati tjelohranitelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O načinima, mjestu i vremenu komunikacije odlučivat ću sam i nitko mi to neće diktirati. Važna je poruka, a ne način na koji se ona prenosi", napisao je Škoro na svom službenom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo