ŠKORO SVOJ GLAS NEĆE DATI KOLINDI: / 'Ja sam od dezertera, ratnog profitera, pjevača i srpskog zeta postao gospodin i sukandidat'

Image
Foto: Josip Regovic/Patrik Macek/Luka Stanzl/PIXSELL

Škoro neće glasati ni za Kolindu ni za Milanovića u drugom krugu predsjedničkih izbora: 'Od tog povijesnog 22.

30.12.2019.
19:34
Josip Regovic/Patrik Macek/Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Trećeplasirani kandidat u prvom krugu predsjedničkih izbora Miroslav Škoro najavio je danas uoči predsjedničke debate između Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović kako će izaći na izbore 5. siječnja no neće zaokružiti ni Grabar-Kitarović ni pobjednika prvog kruga Milanovića već će nadopisati i zaokružiti broj tri - svoj hrvatski narod. Taj nezavisni kandidat koji je u prvom krugu osvojio više od 460 tisuća glasova pojasnio je kako u nedjelju ne želi birati manje zlo niti glasati za ovaj sustav.

Ustvrdio je i da se, pobjedi li Kolnda Grabar-Kitarović, ništa neće promijeniti. Hrvatskom će, kaže, i dalje vladati "oportunistička klika koja se poziva na hrvatske svetinje dok ne dobije glasove, a onda vlada prema tuđim napucima, okreće glavu od vlastitog naroda i ignorira njihove prosvjede i referendumske inicijative".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MIROSLAV ŠKORO OBJAVIO ŠTO ĆE UČINITI NA BIRALIŠTU: /

'Uzet ću svoj listić i neću zaokružiti ni broj 1 ni broj 2. Nadopisat ću broj 3'

Image
MIROSLAV ŠKORO OBJAVIO ŠTO ĆE UČINITI NA BIRALIŠTU: /

'Uzet ću svoj listić i neću zaokružiti ni broj 1 ni broj 2. Nadopisat ću broj 3'

Što ako pobijedi Milanović?

Pobjedi li pak Zoran Milanović, šef države će, kaže Škoro, postati "čovjek čija nas je Vlada osiromašila, ovršila, zadužila, raselila i vrijeđala i koji je u ovoj kampanji, u kojoj se navodno unormalio, izjavio da neće sudjelovati u vukovarskoj koloni sjećanja jer u njoj nema pristojnih ljudi".

"No, nismo mi ti koji smo mu otvorili put. Taj su put prokrčili oni koji su pošto-poto svoju stranačku kandidatkinju gurali u drugi krug, iako su im čak i njihove namještene ankete govorile da će ona teško pobijediti. Ali radije su željeli ovu neizvjesnu utakmicu koju lako mogu izgubiti, nego našu sigurno pobjedu. Ako doista smatraju da je bivši premijer loš i opasan izbor, da će ozbiljno nauditi Hrvatskoj, onda su trebali drugačije glasati u prvom krugu i izbjeći taj scenarij. Ali nisu jer im je stranački interes, kao i uvijek, ispred nacionalnog", rekao je Škoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škoro kao Kolindin 'sukandidat'

Nakon što je u prvom krugu izbora završila na drugom mjestu, Kolinda je u obraćanju javnosti Škoru nazvala "sukandidatom", a ne "protukandidatom". Pritom se požalila kako je bila jedna protiv svih. "Ovo je bila bitka deset na jednu. Imala sam i jakog sukandidata na svom političkom spektru za razliku od Milanovića. Sada se moramo svi skupiti na okup i idemo po pobjedu", rekla je Kolinda.

Danas je Škoro u svojoj objavi, ironično komentirao kako je od dezertera i srpskog zeta postao "sukandidat". "Ali, od tog povijesnog 22. prosinca, ja sam od dezertera, ratnog profitera, pjevača i srpskog zeta postao gospodin i sukandidat, a vi od marginalaca najpoželjniji birači za čiju se naklonost svim silama, kao što vidite, bore."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo