Lokalni izbori se bliže /

Škoro obećao besplatne vrtiće i natuknuo novo ime za stadion: 'Možemo koalirati sa svima. Uvjet je da nema trgovine i ucjene'

Image

Istina je da grad ima problema, napomenuo je Škoro i ustvrdio je da ih se ne boji te da će svoju kampanju temeljiti na projektima budućnosti

6.3.2021.
11:10
VOYO logo

Predsjednik Domovinskog pokreta i saborski zastupnik Miroslav Škoro i službeno je potvrdio svoju kandidaturu za gradonačelnika grada Zagreba. 

Image
LOKALNI IZBORI /

Četiri najveća hrvatska grada od svibnja će voditi nova lica: Analiziramo tko su gradonačelnički favoriti lokalnih izbora

Image
LOKALNI IZBORI /

Četiri najveća hrvatska grada od svibnja će voditi nova lica: Analiziramo tko su gradonačelnički favoriti lokalnih izbora

Škoro se tim povodom u subotu obratio građanima s Cvjetnog trga u Zagrebu gdje je predstavio kandidaturu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku je pozdravio građane i građanke koje su se okupili na Trgu. 

"Danas sam došao reći svima da ističem svoju kandidaturu za gradonačelnika Zagreba. Ja sam rođen u slavonskoj ravnici, a u Zagrebu živim više od četvrt stoljeća. Znate koje vrijednosti zastupam i branit ću ih ovdje na izborima", kazao je Škoro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da je u 58. godini života spreman odgovoriti na izazove pred Hrvatskom

"Dokazao sam da mogu iz ničega napraviti nešto, za razliku od drugih političara. Boje se mog znanja. Svjestan sam da nisam savršen, ali me nije strah pametnijih i sposobnijih od mene i naučio sam ih okupiti u kvalitetan tim. Pritom im neće biti važna stranačka iskaznica", rekao je Škoro. 

Istina je da grad ima problema, napomenuo je Škoro i ustvrdio je da ih se ne boji te da će svoju kampanju temeljiti na projektima budućnosti. U nizu predizbornih obećanja između ostalog su se našli i besplatni vrtići, rješenje Jakuševca i uređenje novog stadiona te je poručio da bi se on možda treba zvati po pokojnom Cici Kranjčaru. 

"Želim se ispričati svima ako sam ih nekim svojim istupom povrijedio. Ispričavam se unaprijed svojoj obitelji što će još jednom vući kroz blato. Ispričavam se i svojim prijateljima i suradnicima i svojim pjesmama", kazao je Škoro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je odgovarao na novinarska pitanja

Jeste li došli izgubiti još jedne izbore, kako kažu vaši protivnici?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ne gledam to tako. Ako su mnogi koji se sada diče svojim kandidaturama, na prethodnim izborima bili takvi da nisu prošli prag, onda ja imam pravo pošteno izaći na izbore i tražiti stanovnike Zagreba da mi povjere grad", odgovorio je Škoro. 

Koji će biti prvi potezi na čelu Zagreba?

"Najvažnije je preuzeti kontrolu nad gradskim financijama i onda ići redom. Ima puno posla. Treba vidjeti koji su projekti pokrenuti pa ih nastaviti ako su dobri, ali financije su najvažnija stvar", poručio je. 

Jeste li otvoreni za koalicije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi možemo koalirati sa svima, ali jedini uvjet je da nema trgovine i ucjene. Riječ svi, znači svi", napomenuo je. 

Moraju li se u Gradu bojati otkaza?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako rade svoj posao dobro, nemaju se čega bojati", kazao je Škoro

Dodao je i da se razmatra i o smanjenje prireza u Zagrebu, da se u stranci bave financijskom politikom.

"Ja znam što znači isplatiti plaću, platiti doprinose i živjeti od svojeg rada. Moj proračun kažu da se prirez može smanjiti i do tri posto. Uštede se mogu napraviti na više mjesta", rekao je Škoro.

Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike