žestoke kritike /

Škoro darivao Zagrepčanke cvijećem za Dan žena pa opleo po Filipoviću: 'On je bio u dubokom snu četiri godine'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Filipovića proziva i da ili ne govori istinu ili ne zna kako funkcioniraju trgovačka društva

8.3.2021.
15:28
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Miroslav Škoro, kandidat Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, u ponedjeljak je u povodu Dana žena darivao Zagrepčanke cvijećem na Trgu kralja Tomislava te u Dubravi, Dupcu i Sesvetama.

Domovinski pokret je priopćio kako je Škoro izjavio je da nikada ne bi bio ono što je danas da nije bilo njegove pokojne majke, sestre, supruge, kćeri i "svih prekrasnih žena" s kojima je surađivao kao glazbenik, gospodarstvenik, poduzetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio im je, izrazivši nadu da će se "svi skupa potruditi da svaki dan bude dan žena."

Poručio je da je njegova stranka krenula u obilazak svih 17 gradskih četvrti i 218 mjesnih odbora u Zagrebu, a za prvi dan odabrao je Sesvete, gdje je dao izjavu ispred Doma zdravlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Igra prijestolja /

Što će biti sa Zagrebom nakon smrti Milana Bandića? RTL Dosje analizira šanse kandidata u igri prijestolja za čelnika metropole

Image
Igra prijestolja /

Što će biti sa Zagrebom nakon smrti Milana Bandića? RTL Dosje analizira šanse kandidata u igri prijestolja za čelnika metropole

Škoro je istaknuo da svaki zagrebački kvart, svaki odbor ima svoje probleme, ali da su Sesvete ponajveća konglomeracija u sastavu Grada Zagreba, a žalosnim je ocijenio da nakon potresa nijedan zdravstveni servis tamo ne radi kvalitetno.

U Sesvetama samo Dom zdravlja, bez ljekarne, Hitne službe, pedijatrije

"Jedino što je ostalo u zdravstvenom sustavu Sesveta ovaj je Dom zdravlja koji nema niti ljekarnu, niti Hitnu službu, a niti Hitnu pedijatriju i na to bismo htjeli skrenuti pažnju cjelokupnoj hrvatskoj javnosti, a posebice odgovornima u Gradu Zagrebu", rekao je.

Istaknuo je i da još uvijek ima dijelova u Sesvetama gdje ljudi nemaju priključke na gradski vodovod, "jednim dijelom zbog toga što kubik vode u gradskom vodovodu košta 15 kuna, a u nekom lokalnom košta pet kuna."

Škoro smatra da se svi kandidati trebaju koncentrirati na stvarne probleme i situacije, "a ne se baviti glupostima i politikom na onoj primitivnoj i ideološkoj razini, budući da su ovo izbori koje možemo nazvati 'komunalnim izborima'".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan za komentar zašto kandidat HDZ-a Davor Filipović izbjegava pitanje o zlostavljanju žena u Hrvatskim šumama, iako je tamo predsjednik Nadzornog odbora, rekao je kako bi ga trebalo pitati još jedanput, pa se "možda sjeti".

Filipović bio u dubokom snu, hibernaciji četiri godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S druge strane, razumljivo je. On je bio u dubokom snu, hibernaciji četiri godine tako da se nije ni Trnoružica svega sjećala kad se probudila", istaknuo je Škoro.

Žalosnim smatra da predsjednik Nadzornog odbora ne zna nešto što nije samo događaj i pojavnost na razini slučaja, novinskog članka ili nečije žalbe i predstavke, "nego je o tome napisana cijela knjiga".

Filipovića proziva i da ili ne govori istinu ili ne zna kako funkcioniraju trgovačka društva.

Zorica Gregurić, predsjednica ogranka Domovinskog pokreta Sesvete, poručila je kako Sesvete imaju dosta neuralgičnih točki, a među njima je i Dom zdravlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo