BANDIĆ ŠOKIRAO ODGOVOROM NOVINARKI: / 'Vaš muž je sretan, moram se nasmijati. Kako ste brzi, vi biste poginuli od metka'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Otkrio je i kako će doći na sud kako bi čuo presudu

19.10.2018.
11:20
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik MilanBandić uoči današnje presude Županijskog suda za aferu štandovi djeluje prilično bezbrižno. "Apsolutno sam bezbrižan, pravda je spora, ali dostižna", poručio je prvi čovjek Zagreba u razgovoru s novinarima.

Na pitanje novinarke Nove TV strahuje li za daljnju političku karijeru, Bandić je u svom dobro poznatom skandaloznom stilu uzvratio. "Vaš muž je sretan, moram se nasmijati. Kako ste brzi, vi biste poginuli od metka. Bit će vremena kad budem mogao o tom govoriti", poručio je Bandić, prenosi Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i kako će doći na sud kako bi čuo presudu.

"Obvezama unatoč, ja uvijek dođem tamo gdje me se pozove", rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bizaran poziv

A posebno neobičan poziv iz Ureda gradonačelnika danas su dobili zastupnici zagrebačke Gradske skupštine. U njemu, naime, stoji kako su pozvani na "službeno otvorenje Trga žrtava fašizma prvom košnjom umjetne trave - Gradonačelnik uz asistenciju voditelja Podružnice Zrinjevac".

Događaj bi navodno trebao biti danas u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako smo već naviknuli na gradonačelnikove populističke bisere, ovaj se poziv doista doima kao šala koja među korisnicima društvenih mreža i nije posebno dobroprošla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo