SKANDALOZNA IZJAVA POZNATOG PSIHIJATRA O ŽENI NASILNOG ŽUPANA: / 'Moguće je da ga je ona namjerno provocirala'

Image
Foto: PIXSELL

'Ona je željela pravdu, ali nije željela uništiti supruga. Sada se na neki način kaje i osjeća krivnju', kaže Gruden

12.1.2018.
16:03
PIXSELL
VOYO logo

Nakon ministrice Nade Murganić, stiglo je još jedno nevjerojatno i skandalozno objašnjenje slučaja obiteljskog nasilja u obitelji Tomašević. Potez MareTomašević koja je jučer povukla privatnu tužbu protiv svog supruga AlojzaTomašević hrvatski psihijatar VladimirGruden smatra željom da se stvari u njihovu odnosu poprave.

"Ovo što ću vam sada reći će, pouzdano znam, naljutiti većinu žena. Smatram, naime, da svi mi imamo putra na glavi, pa tako i županova supruga. Moguće je da ju je na ovaj potez nagnao strah, no ja nisam sklon vjerovati u to. Mnogo mi je realnije da je ovdje riječ o tradicionalnoj ženi koja smatra da je njezina 'odmazda' bila prežestoka te ovim povlačenjem tužbe želi popraviti stvari", uvjeren je Gruden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona je željela pravdu, ali nije željela uništiti supruga. Sada se na neki način kaje i osjeća krivnju jer, ma što mi kazali, u nas je duboko ukorijenjena potreba za lojalnošću. Možemo reći da je u ovom slučaju pobijedila ljubav, ali čak ako i nema ljubavi, sigurno ima neke bračne povezanosti i želje za očuvanjem 'mira u kući'", kaže Gruden za Dnevno.hr.

"Ništa ne insinuiram, ali što očekujete da će se dogoditi ako izazovno odjevena žena namjerno i svjesno šeće pokraj silovatelja? To namjerno provociranje moguće je i u ovom slučaju, ali ja sam najsigurniji u teoriju da je Mara Tomašević procijenila kako je učinila 'zlo', i upropastila muža, pa je povlačenje tužbe jedino što joj je preostalo", poručuje Gruden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo