neugodnost u autobusu /

Sjećate se ZET-ovca na kojeg se građani redovito žale? Jedna majka opet doživjela incident, ali su građani podijeljeni

Image
Foto: Facebook / I TO JE ZAGREB

Gospođa je također objavila preslike razgovora sa Facebook stranicom ZET Zagreb, a u kojoj se vidi da su joj odbili dati podatke vozača, na što je uznemireno reagirala jer smatra da na to ima pravo

9.4.2018.
8:45
Facebook / I TO JE ZAGREB
VOYO logo

Krajem siječnja ove godine prenijeli smo priču jedne ogorčene majke koja je opisala u FB grupi "I TO JE ZAGREB" što joj se dogodilo te kako je vozač ZET-ova autobusa na liniji 217 reagirao tijekom vožnje. Tada je, prema njenim riječima, svojim postupcima ugrozio sigurnost njenog malog djeteta, ali i ostalih putnika u svom autobusu.

No, u petak navečer osvanula je nova objava, no s nove linije što da zaključiti da su vozača samo premijestili na drugu liniju. Uznemirena građanka svoj je problem odlučila podijeliti na istoj Facebook stranici, a njenu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas gospodnin na liniji 202 kozjak kvaternikov trg je bio jako neugodan i neuljudan! Naime radi se o tome da sam bila sa novorođenčetom u kolicima i gospodin me nije htio pustit na druga vrata,nakon sta su se putnici poceli zalit ipak je pustio na sto je nakon vec pola puta stao na sred ceste i pitao me jel imam karte neka dodem kod njega kupit kartu! U šoku sam ga pitala dal je on normalan,da ostavim dijete u sred voznje i odem kupit kartu?da tko ce odgovarat ako naglo zakoci il ako kolica se izokrenu il bilo sta s obzirom da je vozio ko manijak!na to mi je rekao da nije nijegov problem!! Pa tko je tu lud on il ja koja sam uopce usla u bus nakon sta je na progovor putnika ipak otvorio bus?!?! Da ne pricam o njegovom vrijedanju mene! Isto tako idem ja pisat progovor zetovoj stranici,njihov odgovor je nadmasio cak i vozacevo ponasanje! Ja njega nisam smijela slikat nit ga trazot podatke a on mene smije vrijedat i odbijat moj ulazak s kolicima u bus?!? Pa di je tu ljudskost???!!"

Gospođa je također objavila preslike razgovora sa Facebook stranicom ZET Zagreb, a u kojoj se vidi da su joj odbili dati podatke vozača, na što je uznemireno reagirala jer smatra da na to ima pravo s obzirom na to da ju je vozač, između ostalog, i vrijeđao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

FOTO: (Facebook Screenshot / I TO JE ZAGREB)

No, u komentarima nije naišla na potpuno razumijevanje građana

"Ovime samo sebi praviš problem, a realno ništa nisi postigla... Još će on tebe tužiti", "Znači niste imala kartu i još se žalite. Vozite se UBER-om ili TAXI-jem pa nemojte platiti. Zašto ne bi okrenuli priču ovako, vozač je otvorio prva vrata, pokazala ste mu kartu i on Vas onda pušta na druga vrata. Tako bi uradila osoba koja se ne šverca", "Ivana Letica A ti si sigurno bila ona mala balavica kod njega naprijed i pravila se pametna nije ni cudo sta se cijeli bus i tebi kao i njemu obracao!" dok su se 
drugi prisjetili starih slučajeva pa su joj pružili podršku: 

"Vi ste već ne znam koja majka s djetetom s takvom situacijom, je**la ga ta usrana karta, pišite ako treba i u novine", "Ovaj je već imao neki incident", "Žao mi je zbog ovog neugodnog iskustva. A ovi koji komentiraju ulazak na prva vrata su vjerojatno isti oni koji ne žele stati mami s kolicima na zebri ili joj zatvore vrata pred nosom. I muškarci i žene. Sve je manje kavalira, čast iznimkama koje se nađu", samo su neki od brojnih komentara. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo