SINDIKALIST PREDRAG SEKULIĆ DOBIO OTKAZ: / U Ini kažu da je odavao poslovne tajne i štetio ugledu; evo što je on poručio

Image
Foto: PIXSELL, Nikola Ćutuk
4.11.2017.
17:44
PIXSELL, Nikola Ćutuk
VOYO logo

Najavio je da će se o stanju u Ini i Rafineriji kao i o otkazu opširnije očitovati na konferenciji za novinare u ponedjeljak, 6. studenoga.

Već je zaradio niz stegovnih mjera

Sekulić kaže kako poslodavac Ina u obrazloženju otkaza, kojeg je dobio ovih dana, navodi da je "odavao poslovne tajne i kroz medije nanosio štetu ugledu poslodavca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na odluku o otkazu Sekulić se žalio.

Zbog zalaganja za opstojnost sisačke Rafinerije nafte, organizacije prosvjednih aktivnosti, demantiranja podataka o nerentabilnosti Rafinerije te izjavama kako se u slučaju MOL-a radi o neprijeteljskom preuzimanju Ine, protiv Sekulića su već ranije poduzimane stegovne mjere. U svojim istupima kritizirao je odnos MOL-a prema sisačkoj Rafineriji, smatrajući da Inu i Rafineriju svjesno zanemaruje nauštrb svojeg poslovanja. Nakon otkaza Sekulić je na svom Fecebook profilu poručio kako je dobro i vjeruje u pravdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SINDIKALISTI SE SPREMAJU BLOKIRATI PRUGU: /

'Imamo šatore i grijanje, držat ćemo blokadu koliko će god trebati'

Image
SINDIKALISTI SE SPREMAJU BLOKIRATI PRUGU: /

'Imamo šatore i grijanje, držat ćemo blokadu koliko će god trebati'

Sekulić poručio: Ja se vas ne bojim!

Obajvu Predraga Sekulića s Facebooka prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi fb prijatelji, poznati i nepoznati! Kako primam mnogo pitanja i poruka, kratko ću napisati i moliti za razumijevanje. Dobro sam i još uvijek vjerujem u dobro i u pravdu. Nismo do sada nikada pogriješili u svojim objavama, pa ne želimo pogriješiti niti sada. O svim događanjima u Ini, RNS i mom slučaju obavijestiti ćemo javnost na presici u ponedjeljak u 10 sati 06.11. u prostorijama sindikata iznad ambulante preko puta Rafinerijskog doma. Molim za razumijevanje, jer ne mogu zbog budućih sudskih postupaka pisati o detaljima. Dobro sam iz čistog razloga što znam da ništa pogrešno nisam napravio.

VELIKA HVALA 542 PUTA kolegama i prijateljima iz Rafinerije na potpisima podrške. Posebno hvala onima koji su bili angažirani oko toga. Hvala i svima Vama koji mi pišete ili zovete. Veliko hvala! Ne zamjerite ako ne odgovorim brzo kako ste inače navikli. Svako dobro svima, idemo dalje! A za one druge naravno završavam sa #jasevasnebojim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo