borba za vlast u živom zidu / Sinčić se putem FB-a obrušio na Šprajca koji nije vodio emisiju: 'U Direktu ste ugostili lažnog predsjednika Živog zida!'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iako Zoran Šprajc nije uređivao niti vodio emisiju, Sinčić ga smatra odgovornim krivcem ga Gabrićevo gostovanje u emisiji

21.6.2016.
14:34
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić obrušio se na svom Facebooku na RTL-ovog urednika i voditelja Zorana Šprajca jer je, kako tvrdi, u emisiji RTL Direkt ugostio Sinišu Gabrića i predstavio ga kao predsjednika Živog zida.

Image
tko je predsjednik stranke? /

Raskol u Živom zidu: istražili smo tko ima pravo zastupati i predstavljati tu stranku

Image
tko je predsjednik stranke? /

Raskol u Živom zidu: istražili smo tko ima pravo zastupati i predstavljati tu stranku

Iako je jučerašnji emisiju vodio Tomislav Jelinčić, a uređivala Mojmira Pastorčić, jer je Zoran Šprajc na godišnjem odmoru, to Sinčića nije spriječilo da ga u podužem ljutitom statusu prozove za napad na sebe i Živi zid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"G. Šprajc znate li vi da lažljivi Siniša uopće nije član jer je prije više od 6 mjeseci pretukao jednog drugog člana? On u Živom zidu nije ništa pa prema tome nije mogao niti sazvati skupštinu niti biti izabran, a sigurno ne može niti predstavljati niti zastupati ikoga što će uskoro potvrditi i Ministarstvo uprave. Jedino što on može biti jest optužen za lažno predstavljanje, krivotvorenje dokumenata, dovođenje u zabludu i desetak drugih prekršaja i kaznenih djela" napisao je između ostaloga Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo se o svemu na društvenim mrežama oglasio i Šprajc, koji je poručio kako je sinoć ugostio samo "ekipu iz treće sezone Silicijske doline".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, posljednih tjedana se pojavila informacija da je na izvanrednoj Skupštini smijenjeno dosadašnje vodstvo Živog zida, a izabrano novo koje, na čelu sa Sinišom Gabrićem, najavljuje promjenu politike Živog zida. 

Sinčić tvrdi kako su to sve podmetanja političkih protivnika te da je on i dalje predsjednik stranke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučajno ili namjerno, raskol u Živom zidu došao je pred izbore, na kojima bi prema RTL-ovoj anketi Živi zid dobio 11 mandata. Jedan manje od treće opcije Mosta.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo