SINČIĆ PLAĆA LJETOVANJE OBITELJI S DJECOM: / 'Priključujem se predivnoj akciji. Hrvatska nisu političari, dvorci i namješteni natječaji'

Image

Sinčić je objavio kako se priključuje akciji u kojoj iznajmljivači apartmana daju besplatan smještaj ljudima koji nisu bili na moru te kako će on jednoj obitelji platiti ljetovanje

30.6.2018.
8:51
VOYO logo

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na svom ja Facebooku objavio kako će platiti ljetovanje obitelji s djecom koja nisu bila na moru.

"U duhu predivne akcije u kojoj iznajmljivači apartmana daju besplatan smještaj ljudima koji nisu bili na moru, priključujem se akciji. Apartmana nemam, ali imam plaću koju mogu dati", napisao je Sinčić i potom zamolio svoje pratitelje na Facebooku da mu u ostave u komentaru prijedlog obitelji koju poznaju s brojem telefona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hrvatska nisu političari i dvorci'

"Jer Hrvatska nisu političari, nezakonito stečeni dvorci, lažni izvještaji i namješteni natječaji. Hrvatska su ljudi, ljubav, briga za druge i zajedništvo", napisao je Sinčić u objavi koja je dobila više od 2 tisuće lajkova, a podijeljena je gotovo 500 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo