glasat će za opoziv / Sinčić: 'Orešković je imao priliku u govoru reći nešto što do sad nismo znali, ali to nije iskoristio'

Saborski zastupnik Živog zida je rekao da će glasati za opoziv premijera jer od samog početka ne podržava ovu vladu

16.6.2016.
14:43
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić rekao je za RTL kako smatra da njegova stranka ima veliki potencijal na parlamentarnim izborima. 

"Mi smo istinska reformska organizacija, koja neće izdati interese birača. Nemoguće je provesti promjene u zemlji koaliranjem sa starim političkim opcijama", rekao je Sinčić i još jednom ponovio da Živi zid ni na idućim izborima ne bi ni sa kim ulazio u koaliciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saborski zastupnik Živog zida kaže kako bi stranka iz oporbe radili pritisak na državne institucije da poštuju zakone i da se kriminal kažnjava.

Sinčić je rekao i da će glasati za opoziv premijera jer od samog početka ne podržava ovu vladu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Orešković je u svom govoru imao priliku reći nešto što do sada nismo znali, ali on to nije iskoristio i pokušao je uljepšati neke dijelove svoje vladavine. HDZ Oreškovića hoće srušiti jer nije radio što su oni očekivali, ljevica jer želi nove izbore na kojima očekuju bolje rezultate, i tu ima više nego dovoljno glasova da on bude smijenjen", zaključio je Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo