'Sin mi je u zatvoru, sve mu je gore, a kanabis mu pomaže da hoda'

30.10.2014.
7:33
VOYO logo

Luksetiću je, naime, određen istražni zatvor, uz mogućnost jamčevine od 75 tisuća kuna, a DORH ga tereti za kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanje trošenja droga, pišeJutarnji list.

Na Facebook stranici, koja trenutno broji više od 3.500 fanova, objavljen je broj žiroračuna Huanitove majke Zlate Luksetić-Degrasi na koji svi koji to žele mogu uplatiti donaciju za jamčevinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Jučer sam bila kod njega. On meni uvijek govori da je dobro, da se ne bih zabrinula, a ja sam sretna da je ustao'', govori kroz suze Zlata Luksetić-Degrasi i dodaje da je njenog sina u pritvoru posjetio liječnik te mu ponudio lijek, no on je odbio jer “ne želi da ga šopaju” te da koristi samo ulje kanabisa.

Huanitu Luksetiću multipla skleroza dijagnosticirana je još 2008. i bolest ga je pretvorila u 80-postotnog invalida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mama, ja sam zdrav'

''Prije dvije godine nije mogao hodati, platili smo da nam kopaju vrt. Kad je posadio i napravio ulje, nakon mjesec i pol dana ja sam se vratila iz Dubrovnika, a on me je dočekao, zagrlio i rekao: 'Mama, ja sam zdrav'. Od tada sam kopa vrt, bavi se i ekološkim uzgojem povrća. Isprobavao je nekoliko vrsta dok nije pronašao onu koja mu je omogućila da mu se govor popravi. Otkad uzima ulje, puno je bolje i ja ga svim srcem podržavam'', kaže Zlata Luksetić-Degrasi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo