Zakačili se Zoran Šprajc i Silvija Luks

'Šprajc, što vam se dogodilo? Jeste li dobro? Je li vas nečega strah? Imate li problema s vlastitim identitetom?

16.8.2012.
20:36
VOYO logo

"Bježite da vas više ne vidim! Jeste li me čuli? Maknite mi se s očiju", navodno je zagrmio Zoran Šprajc na Silviju Luks. Urednik u Informativnom programu HTV-a i predsjednica Nadzornog odbora HRT-a verbalno su se sukobili na trećem katu zgrade na zagrebačkom Prisavlju, tik do ulaza u sobu Sanje Mikleušević-Pavić.

"Silvija, pustite me na miru! Hodite onom svom šeiku!", navodno je urlao Zoran Šprajc na Silviju Luks. "Šprajc, što vam se dogodilo? Jeste li dobro? Je li vas nečega strah? Imate li problema s vlastitim identitetom?", uzvratila je Silvija Luks doznaje Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do verbalnog okršaja na hodniku navodno je došlo jer je Luks nekim ljudima iz Uprave i Informativnog programa savjetovala da ne čekaju da ih smijene novi prisavski šefovi, nego da sami daju otkaz. Njezini pokušaji kadroviranja, čini se, uzrujali su Šprajca.

Šprajc: Bio je to iznimno konstruktivan razgovor

Šprajc je kratko komentirao sukob na hodniku: "Bio je to iznimno konstruktivan razgovor i jako sam zadovoljan postignutim rezultatima. Gospođa Luks, naime, nakon našeg razgovora više ne smeta proizvodnju programa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luks je pak poručila da je Šprajc uopće ne zanima, a da "nekontrolirani ispadi 'lijevih', 'desnih' i 'Šprajcovih' samo pokazuju da je njena politika ispravna, čim im toliko smeta".

"Slijedite trag novca i vidjet ćete u kojem grmu leži zec", kazala je Silvija Luks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo