MINI OKRŠAJ NA PLITVICAMA: / Načelnik općine fotkao Resslera i društvo; 'Lijepo li je gledat' HDZ-ovce s visoka'

Image
Foto: Pixsell/Facebook

Načelnik općine Plitvička jezera Ante Kovač prvi je izabrani načelnik koji nije iz redova HDZ-a

10.5.2019.
17:06
Pixsell/Facebook
VOYO logo

Ante Kovač, načelnik općine Plitvice danas je na svom Facebooku objavio fotografiju HDZ-ovih kandidata na europarlamentarnim izborima koji su došli u posjet njegovoj općini. Podsjetimo Kovač je izabran na lokalnim izborima 2017. kada je sa 72 glasa razlike pobijedio HDZ-ovog Borisa Luketića. HDZ mu je često "na piku", pa tako ni posjet HDZ-ovog nositelja liste za Europski parlament Karla Resslera nije mogao proći neprimijećeno. Naime, Kovač je s prozora svoga ureda u Korenici fotografirao Resslera i Marijana Kustića, prvog čovjeka HDZ-a Ličko-senjske županije.

Kovač je fotografiju objavio na svome Facebooku, uz komentar: "Lijepo li je gledat HDZ s visoka iz ureda načelnika."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Time je izazvao lavinu reakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad će te optužit da si udbaš. Da ih snimaš i pratiš", komentirao je jedan njegov Facebook prijatelj, na što mu je Kovač odgovorio: "Prati njih Vaso", aludirajući na aferu SMS u kojoj je glavni protagonist Milijan Brkić.

Na obavi se mogu vidjeti i komentari poput: "Big Brother" i "Puno ih ljudi dočekalo - veličanstveno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše reakcija je ipak izazvao komentar samog načelnika Općine: "Poslao sam im blagoslov kao papa, što ću, kakvi su da su, naši su."

Kovač je inače profesor hrvatskog jezika u Osnovnoj školi dr. Franje Tuđmana u Korenici, a javnost ga je prvi put upoznala prije sedam godina kad je cinično zaplakao na otvorenju okretišta autobusa ispred škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike