ZAVRŠILO S MODRICAMA I RANAMA / Policija privela Severinu nakon obiteljske drame: Sve je počelo s lažnom prijavom za šamaranje pred očima majke?

Image
Foto: Pixsell/ Marko Lukunic

Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Severinina sestra je prijavila policiji da su se njih dvije žestoko hrvale i šamarale po cijelom stanu

30.8.2022.
17:07
Pixsell/ Marko Lukunic
VOYO logo

Pjevačicu Severinu Vučković jutros je uhitila zagrebačka policija, javlja Jutarnji list, a do uhićenja je došlo nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Severinina sestra je prijavila policiji da su se njih dvije žestoko hrvale i šamarale po cijelom stanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'ŠLJOKICU PO ŠLJOKICU' /

Fatalna Severina definitivno mijenja svijet - u vamp izdanju koje vam još dugo neće izlaziti iz glave

Image
'ŠLJOKICU PO ŠLJOKICU' /

Fatalna Severina definitivno mijenja svijet - u vamp izdanju koje vam još dugo neće izlaziti iz glave

Pjevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njezina sestra se nakon ukazane liječničke pomoći obratila policiji. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine.

Severinin odvjetnik Mate Matić potvrdio je uhićenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem jer da "nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lažno prijavila Severinu

Izvor blizak pjevačici tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. U stanu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je navodno napala pjevačicu i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Sestra je navodno prijavila Severinu Centru za socijalnu skrb prije otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom, a prijavila je i svoju kći, Severininu nećakinju Miu, da ju zlostavlja telefonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od susjeda u zgradi rekla je Jutarnjem da je čula galamu, žensko cičanje kao i neko lupanje, ali da "nije odmah povezala s incidentom u stubištu, a kamoli s omiljenom Seve".

"Seve je uvijek atrakcija kad dođe svojoj mami, ali iskreno nisam ju vidjela da joj je bila u posjetu u ponedjeljak. Niti sam se naknadno raspitivala gdje je točno bila ta dreka", rekla je za Jutarnji jedna stanarka zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo