Šarmom osvojile Hrvatsku / Sestre Šarić večeras ruše rekord u kvizu 'Pet na pet'!

Malo dalmatinsko mjesto Turanj svoje zlato ima u sestrama Šarić, pet nevjerojatnih mladih žena koje su osmijehom i šarmom osvojile Hrvatsku. Za sve je 'kriv' RTL-ov kviz 'Pet na pet' u kojem ova ženska družina ovog tjedna niže same pobjede i sve nas ludo zabavlja! Želja im je zabaviti se i pritom sakupiti novac za posjet šestoj sestri u Australiji, a jesu li u tome uspjele, pogledajte večeras na RTL-u u 19:15 sati u rekordnom, petom nastupu zaredom u kvizu 'Pet na pet'!

14.3.2014.
16:54
VOYO logo

Od njihove prve do jučerašnje četvrte emisije, pet posebnih sestara Šarić iz Turnja uvuklo se gledateljima pod kožu. Jer one su složne, pametne, lijepe i otkačene. Djevojke, koje u ovom dalmatinskom selu zovu Šošine, po očevu nadimku, prijavile su se na natjecanje u kvizu „Pet na pet“ iz čiste zabave, ali i s motivom da zarade koju kunu više kako bi kupile karte i odletjele do šeste sestre u daleku Australiju.

Image
Foto: RTL

„Jako smo se zabavljale na setu kviza iako nismo još osvojile dovoljno za Australiju. Taman smo skupile za jednu kartu, a želimo sve otići. Ne znamo kako ćemo to riješiti… Morat ćemo nešto smisliti. Jedva čekamo da vidimo sestru. I to što prije…“, složne su Šošine kada je u pitanju ostvarivanje njihovog cilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Vođa ove ženske ekipe, Anđela, svojim je strogim, ali ipak tipično ženskim pristupom, nagovorila svoje mlađe sestre na sudjelovanje u kvizu. Mještani su s veseljem pratili njihove uspješne nastupe na televiziji te su tako preko noći postale popularne u svom kraju.

Image
Foto: RTL

„Kad se netko iz Turnja prijavi na neki događaj, odmah postaje popularan. To je malo mjesto i svi svakog znaju. Mislim da je glavni razlog naše 'popularnosti' što smo iz velike obitelji i što smo drugačije od ostalih. Sve obožavamo nositi minice, a takve se žene ovdje rijetko viđaju. To je zato što su u Šošinih lijepe noge“, našalila se sestra Andrea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Male Šošine prve su došle do rekordnih pet pojavljivanja u kvizu zaredom. Ako večeras pobijede, možda nekako i uspiju sakupiti novac za sve avionske karte. Misiju simpatičnih sestara Šarić jučer je podržalo cijelo selo. Prijatelji i susjedi, rodbina i kolege s posla, staro i mlado pratilo je njihov četvrti nastup na velikom televizoru uz rivu i pljeskalo na svaki točan odgovor. A hoće li im daleka Australija postati barem koju kunu bliža, doznat ćemo večeras u 19 sati i 15 minuta u novom nastavku kviza „Pet na pet“ na RTL-u! U svakom slučaju, uz ovako raspoloženu i zgodnu žensku ekipu, dobra zabava je zajamčena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo