Pravašica i službenica / Šefica na požeškom sudu ljubiteljica je HOS-a: pozira u majicama s 'HOS-ovim pozdravom' i toga se ne srami

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Bila je i potpredsjednica Skupštine Požeko-slavonske županije, gdje se našla na istoj listi s HDZ-ovim Alojzom Tomaševićem, danas županom koji je javnosti poznat po aferi oko obiteljskog nasilja

28.11.2017.
16:18
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Nekad je bila članica Predsjedništva HSP-a dr. Ante Starčević, a danas je upraviteljica sudske pisarnice Prekršajnog suda u Požegi. Kristina Čuljak pored toga na Facebooku redovno objavljuje fotografije s HOS-ovim pozdravom, donosi Net.hr.

Iz pravaške stranke izbacila ju je tadašnja predsjednica Ruža Tomašić, koja je u tad izjavila da je Čuljak "htjela biti kraljica te je nad ostalim članovima Predsjedništva vršila mobing". Tomašić ju je k tome optužila da je "osoba s teškim psihičkim problemima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je i potpredsjednica Skupštine Požeko-slavonske županije, gdje se našla na istoj listi s HDZ-ovim Alojzom Tomaševićem, danas županom koji je javnosti poznat po aferi oko obiteljskog nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuljak putem Facebooka redovito objavljuje fotografije s motivima HOS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nako što su mediji objavili njezine fotografije, reagirala je statusom u kojem ističe da je riječ o "medijskom linču".

"Nikada nisam vrijeđala tuđe osjećaje i poštujem sve znakovlje i nikom ne branim da nosi svoja obilježja, a i da su ustaška, smatram da nakon 70 godina nikoga ta obilježja ne bi trebala vrijeđati", objavila je Čuljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izjavi za Vijesti.hr, Kristina Čuljak je rekla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikakvih obilježja ustaštva nema i Index ću tužiti zbog autorskog prava i širenja mržnje. Majicu HOS-a su mi dali HOS-ovci u Vukovaru i iz poštovanja na njihovu zamolbu sam ju obukla i to je sve. Niti sam u politici više, niti se bavim namjerom da nosim majice i provociram bilo koga", kazala nam je Čuljak.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo