Spektakl na Kamerlengu / Sedmo izdanje najboljeg domaćeg techno festivala: Pogledajte tko će ove godine nastupiti na Moondance Festivalu u Trogiru

Image

Festival se ove godine odvija u posebnim uvjetima

27.7.2020.
16:52
VOYO logo

Moondance Festival 2020 Limited Edition pod pokriviteljstvom Beck'sa održati će se u subotu 1. kolovoza .2020. u trogirskoj kuli Kamerlengo.

Image
PODACI ZA SRPANJ /

U Hrvatsku stiglo više od dva milijuna turista, ali to je gotovo upola manje nego prošle godine

Image
PODACI ZA SRPANJ /

U Hrvatsku stiglo više od dva milijuna turista, ali to je gotovo upola manje nego prošle godine

Poznati njemački DJ

Sedmo izdanje festivala događa se u iznimnim uvjetima, stoga je limitirano na jednu večer uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Headliner je poznati berlinski underground techno DJ i Tresor rezident DJ Handmade. Još od 2009. rezidentni dj berlinskog Tresora, najboljeg svjetskog techno kluba u povijesti, Handmade je nesumnjivo jedan od bitnijih aktera scene u prijestolnici svjetske klupske scene.

Svojim, s jedne strane strastvenim, a s druge perfekcionističkim pristupom selektiranju i puštanju glazbe rasplesao je i najtvrdokornije skeptike. Odrastao na Chicago houseu i Detroit technu te izložen raznovrsnoj berlinskoj sceni, Handmadovi setovi su egzotična kombinacija klasičnog i modernog underground zvuka koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Najbolji techno festival

Uz njega će nastupiti Moondance rezidenti i perjanice nacionalne i lokalne dj scene.

Premijerno i ekskluzivno za Moondance 2020 nastupit će Ivan Komlinović u back2back setu s Janom Kinčlom (Zagreb) , Mozer – jedan od pokretača Tanzen Kollektiva i član Graya (Zagreb), El Commando – Kocka rezident i dio kolektiva Taman i Pulp (Split), Tome R – trogirski dj i producent i vlasnik Sit Down Records (Trogir), Skeptik aka Pero FullHouse – pokretač Moondance Festivala i Moondance Recordsa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Moondance festival, koji se već sedmu godinu održava u kuli Kamerlengo, proglašen je najboljim domaćim techno festivalom tri godine za redom 2016., 2017. i 2018., a Forbes magazin ga je uvrstio najbolje europske festivale koji se održavaju na neobičnim lokacijama. Velika je to pohvala i još veći izazov da se i u ovo vrijeme socijalnih distanciranja uspije organizirati događaj na vrhunskom nivou.

Image

Epidemiološke mjere

Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 130 kuna može se pronaći na mrežnim stranicma Ticket shop, Entrio i Adriaticket. Cijena ulaznica na dan održavanja Festivala je 150 kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori Moondance Festivala su se krajem lipnja suočili s organiziranjem promotivnog Road 2 Moondance događaja u Spaladium Areni pod epidemiološkim mjerama gdje su po ocjeni struke pokazali ozbiljnost i primjer ostalima.

Testirali su sve svoje mogućnosti u vezi poštivanja mjera, na što su bili posebno pohvaljeni od strane policije, te će iste mjere uvesti i na Moondance u kuli jer su bile i opsežnije nego je Stožer preporučio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori su poručili da će u Trogiru na ulazu podignuti Sanitetski šator gdje će se odrađivati sve mjere i preporuke.

Prodaja ulaznica je isključivo elektronska te se prikupljaju podaci: ime, prezime, mobitel, e-mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Preporuke za goste

Svakako će biti i evidencija na ulazu za sve ostale koji dođu, poput izvođača i tehničara. Maske obavezne, a oni koje imaju maske, dobit će popust na ulaznice. 
Na ulazu će se mjeriti temperature, a bit će pripremljene i spužve natopljene alkoholom za noge te šprice za ruke. 

Od ostalih zaštitnih mjera organizatori navode i UV sterilizacija na podiju, zaštitnu ograda 5 metara od publike, visoke stolove po sredini podija, odgovornu redarsku služba koja će preventivno i nenasilno upozoravati na distancu te ograde na ulazu da se ulazi jedan po jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori gostima preporučuju da nečistim rukama ne dodiruju lice, usta i oči, da nose maske i da drže fizički razmak od 1,5 metara.

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo