SDP-OVAC IZ OZLJA DAO NEOBIČNU OSTAVKU: 'Već 18 mjeseci živim u Ljubljani. Predlagali su mi da to odgodim za neko drugo vrijeme'

Image
Foto: Facebook/Dino Šekerović
21.9.2020.
20:19
Facebook/Dino Šekerović
VOYO logo

Mladi predsjednik gradske organizacije SDP-a u Ozlju, Dino Šekerović, neobičnim se pismom u petak oprostio od članova svoje stranke, ali i funkcije koju je obavljao. Naime, ostavku je dao pod obrazloženjem da živi u Ljubljani već godinu i pol te da je i prije htio dati ostavku, ali su mu sugerirali da ostane na funkciji iako se odselio. Kaportal prenosi njegovo pismo u cijelosti:

"Drage članice i članovi SDP-a Ozlja i Karlovačke županije, kao što znate, već 18 mjeseci trajno živim u Ljubljani i shodno tome nisam u mogućnosti obavljati poslove predsjednika ozaljskog SDP-a. U tom periodu nikad nisam odustajao od ideje o izboru novog vodstva kojem sam htio prepustiti organizaciju. U protivnom, došlo bi do raspuštanja organizacije i postavljanja povjerenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako sam nakon imenovanja vršiteljice dužnosti nekoliko puta predlagao svoju ostavku i raspisivanje Izbora za gradska tijela ozaljskog SDP-a, nailazio sam na preporuku Gradskog odbora GO SDP Ozalj da to odložimo za neko drugo vrijeme. Ja kao odgovoran član SDP-a ne mogu i ne smijem preuzeti odgovornost za funkciju koju ne obavljam, shodno tome ne snosim odgovornost za rezultat lokalnih izbora.

Zato ovim putem javno, 18.9.2020. podnosim ostavku i prepuštam upravljanje organizacijom nekome drugome. Organizaciji je potrebno novo vodstvo će pripremiti program i ljude za lokalne izbore u proljeću. Ozlju je SDP potrebniji nego ikad, a SDP-u su potrebni neki novi ljudi", poručio je Šekerović ozaljskim SDP-ovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo