SDP OŠINUO PO PREDSJEDNICI UDRUGE BLOKIRANIH: /

'Naš cilj je osloboditi građane dužničkog ropstva, a ovako to radi ona'

Image
Foto: Pixsell, Ivica Galovic

SDP se danas na pomalo neuobičajen način obračunao s Udrugom Blokirani, točnije, s njihovom predsjednicom.

24.4.2018.
18:59
Pixsell, Ivica Galovic
VOYO logo

Nakon što je Udruga blokirani danas SDP nazvala glavnim uzrokom problema blokiranih građana, prozvana stranka odgovorila im je putem Twittera.

'Naš cilj je blokirane građane osloboditi dužničkog ropstva i zaustaviti daljnje kamatarenje. A ovako to radi Miriam Kervatin kandidatkinja na listi HDZ-a za VII. izbornu jedinicu: "Neizmjerno mi je drago što sam upoznala gospodina Karamarka i vidjela njegovo veliko srce i ljudsku notu", stoji u SDP-ovom popodnevnom tweetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su javno prozvali gospođu Kervatin, predsjednicu Udruge Blokirani zbog onoga što je izjavila u listopadu 2015. godine u Kostreni na središnji skup HDZ-a i Domoljubne koalicije za VIII. Izbornu jedinicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UDRUGA BLOKIRANI: /

'SDP je glavni uzrok blokiranih građana, najodgovorniji su Slavko Linić i Orsat Miljenić'

Image
UDRUGA BLOKIRANI: /

'SDP je glavni uzrok blokiranih građana, najodgovorniji su Slavko Linić i Orsat Miljenić'

Podsjetimo, Udurga Blokirani danas je konstatirala kako su navodi SDP-ovaca Davora Bernardića i Peđe Grbina, iznesene na konferenciji za novinare o problematici blokiranih i ovrha, ocjenjujući ih "senzacionalističkim, netočnim i neozbiljnim tezama koje SDP plasira u političke svrhe".

"Već 2012. blokirano je praktično svo poduzetništvo u zemlji i svi obveznici plaćanja poreza na dobit jer kriza je i tržište ne funkcionira. Blokirano je čak 82.884 od ukupno 98.530 aktivnih poslovnih subjekata, a dužni su 37,56 milijardi kuna", ističu Blokirani.

"Tada 'genijalci' SDP-a Linić i Miljenić osmisle i provedu legalni financijski inženjering stoljeća. Dolazi do eksplozije blokiranog stanovništva, blokirano je već 212.317 obitelji, kao direktna posljedica blokada obrta, tvrtki i trgovačkih radnji i osiromašivanja jer ljudi gube posao, kroz predstečajne ne naplaćuju ni plaće ni potraživanja", stoji u njihovu priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo