SASTALO SE VIJEĆE ZA NACIONALNU SIGURNOST: / Raspravlja se o aferi SMS, migrantskoj krizi i nabavci izraelskih F-16

Image

Predsjednik SDP-a komentirao je kako je ostavka Vlade Galića s dužnosti savjetnika predsjednice za obranu i nacionalnu sigurnost potvrda njegove direktne umiješanosti u aferu SMS

17.12.2018.
10:36
VOYO logo

Od 9 sati na Pantovčaku se održava sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost. Jedna od teme je i afera SMS, a raspravljat će se i o migrantskoj krizi te nabavci izraelskih borbenih aviona.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ipak neće dobiti na stol rezultate istrage u aferi SMS zbog koje je njezin savjetnik Vlado Galić dao ostavku, piše N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta se afera mora se raščistiti do kraja i moramo znati što je točno bilo, a nakon toga ćemo dati svoj politički stav i procijeniti postoji li odgovornost onih koji se tu spominju", rekao je Jandroković.

Predsjednik SDP-a komentirao je kako je ostavka Vlade Galića s dužnosti savjetnika predsjednice za obranu i nacionalnu sigurnost potvrda njegove direktne umiješanosti u aferu SMS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostavka je uvijek priznanje krivnje i sada je jasno da je taj cijeli slučaj zapravo slučaj koji vodi do vrha HDZ-a i HDZ je duboko opleten u aferu SMS", rekao je Bernardić, dodavši da očekuje da se rasvijetle i afera Borg te afera "elitna prostitucija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo