BOŽIĆ U ZNAKU MALOG KEVINA / 'Sam u kući' gledalo gotovo milijun Hrvata!

Prva dva nastavka o pustolovinama malog Kevina McCallistera obilježila su i ovaj Božić – film "Sam u kući" pratilo je skoro pola milijuna gledatelja na Badnjak, dok je njegov nastavak, emitiran u nedjelju, gledalo 872 tisuće ljudi!

27.12.2011.
16:20
VOYO logo

Zabavan filmski program RTL Televizije i ovog je Božića privukao mnogo ljudi pred male ekrane, ponajprije bezvremenski klasici o 'zaboravljenom' dječaku i njegovim pustolovinama s dvojicom provalnika.

Film Sam u kući, emitiran u subotu 24. prosinca u popodnevnim satima, postigao je odličnu gledanost od 11,6% u totalu populacije (više od 495 tisuća gledatelja), dok je njegov nastavak Sam u kući 2, emitiran u nedjelju 25. prosinca, dosegao fantastičnu gledanost od 20,9% (preko 872 tisuće gledatelja) i bio je najgledaniji format dana na svim nacionalnim televizijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema rezultatima gledanosti, i središnja informativna emisija RTL Televizije privukla je mnogo gledatelja koji su tijekom ovog dugog vikenda htjeli doznati što se događa u Hrvatskoj i svijetu.

Tako je subotnji RTL Danas pratilo preko 636 tisuća gledatelja (gledanost od 15,3% u totalu populacije), dok je na Božić svježe političke i društvene informacije tražilo preko 530 tisuća gledatelja (gledanost od 12,7% u totalu populacije).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo