SKANDALOZNA OBJAVA NA FACEBOOKU / Saborski zastupnik se fotografirao uz sliku ustaškog diktatora: Na njoj piše 'osnivač Hrvatske Ante Pavelić'

Image
Foto: Facebook/Željko Glasnović

Glasnović se uz fotografiju Pavelića slikao na proslavi 50. obljetnice hrvatskog kluba O’Connor u Canberri

22.10.2019.
13:40
Facebook/Željko Glasnović
VOYO logo

Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj drži sliku diktatora Nezavisne države Hrvatske Ante Pavelića.  

Na slici je ustaški diktator i saveznik nacističkog vođe Adolfa Hitlera i fašističkog vođe Benita Mussolinija u Drugom svjetskom ratu obučen u uniformu, iza njega je  naslikan hrvatski grb s prvim bijelim poljem dok sa strane piše "osnivač Hrvatske Ante Pavelić".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografija iz Australije

Podsjetimo, osnivač ustaškog pokreta i vođa kvislinške NDH-a u kojoj su na snazi bili rasni zakoni, nakon poraza u Drugom svjetskom ratu pobjegao je u Argentinu, a umro je u Španjolskoj 1959. godine. Glasnović se s fotografirao s njegovom slikom u australskom gradu Canberri. 

"Poštovanoj braći i sestrama Hrvatima u Australiji čestitam 50. obljetnicu hrvatskog kluba O’Connor u Canberri. Ustrajmo u složnom boju za integritet i jedinstvo Hrvatskog naroda", napisao je prije dva dana Glasnović na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo