nastavljaju se pregovori / Ružica Vukovac iznenađena zahtjevima HDZ-a: 'Traže više od onoga što je bilo dogovoreno'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Nije nam jasno što se događa i zašto se kompliciraju stvari. Čini se da HDZ i Domoljubna koalicija sada traže nešto više od onoga što je dogovoreno. Navodno je upitno šest ministarstava', rekla je Vukovac prije sastanka Nacionalnog vijeća Mosta

5.1.2016.
11:37
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Most i Domoljubna koalicija danas nastavljaju pregovore o formiranju Vlade, a prije sastanka u 14 sati sastalo se Nacionalno vijeće Mosta.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja jučer je iznio ozbiljne optužbe da je PNUSKOK nakon parlamentarnih izbora pratio čelnika te stranke Božu Petrova, no Robert Podolnjak rekao je danas kako nema nikakvih saznanja o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostova zastupnica Ružica Vukovac rekla je novinarima kako su se stvari zakomplicirale te da im nije jasno što se događa, javlja N1.

"Čini se da HDZ i Domoljubna koalicija sada traže nešto više od onoga što je dogovoreno. Navodno je upitno šest ministarstava, ali to je bilo i za očekivat", rekla je Vukovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov potvrdio je u ponedjeljak kako njegova stranka u pregovorima s HDZ-ovom Domoljubnom koalicijom traži čelne pozicije u ministarstvima unutarnjih poslova, pravosuđa, uprave, gospodarstva, poljoprivrede i zaštite okoliša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo