EKSKLUZIVNE INFORMACIJE / Rusi demantirali sami sebe: RTL Danas doznaje da pregovori sa Sberbankom još uvijek nisu gotovi

Potpredsjednica Vlade Martina Dalić se nalazi u St. Petersburg gdje bi trebala razgovarati s predsjednikom uprave Sberbanke Hermanom Grefom i njegovim zamjenikom Maksimom Poletaevim

1.6.2017.
18:46
VOYO logo

Iako je jedan od čelnih ljudi Sberbanka danas javno poručio da je kraj, da više neće kreditirati tu kompaniju, RTL-u je iz Moskve upravo potvrđeno da se pregovori s Vladom nastavljaju, iako još nije donesena konačna odluka o nastavku financiranja. 

Prema ekskluzivnim informacijama RTL-a Danas, potpredsjednica Vlade Martina Dalić nije otputovala u Moskvu, nego je u St. Petersburgu. Tamo bi trebala razgovarati s predsjednikom uprave Hermanom Grefom i njegovim zamjenikom Maksimom Poletaevim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U St. Petersburgu se održava veliki međunarodni gospodarski forum na kojem će sudjelovati 6500 tisuća sudionika iz 66 zemalja, pa bi to mogla biti lokacija razgovora. Što se tiče Sberbanke, da su ove njihove odluke i poruke od danas konačne, onda do ovih razgovora s Martinom Dalić ne bi niti došlo, tako da možemo reći da je priča još uvijek otvorena. 

Paralelno u Zagrebu traju razgovori sa Sberbankom na nižim razinama. U Agrokoru je danas bilo i vjerovničko vijeće koje je informirano o razini izrealziranosti kredita i što se tiče Sberbanke i ostalih grupa banaka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo