Djeca ganula rukometaše /

Rukometaši darivali najmlađe onkološke pacijente - maleni Petar im poručio: 'Kao i ja, koliko god ih boljelo ne smiju se predati'

'Kad vidim sve što nas okružuje sramim se kad kažem da se ponekad žalim na bilo što', rekao je Lino Červar, koji je suznih očiju darivao poklone djeci

19.12.2017.
19:13
VOYO logo

Poseban dan u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu. Ne samo da su dobili vrijednu donaciju od 100 tisuća kuna, kojom će kupiti set za otežanu intubaciju, već su one najmlađe bolesnike posjetili - jako poznati gosti. I pritom donijeli hrpu božićnih poklona.

"Kao i ja, kako god gubili ili koliko god ih boljelo ne smiju se predati. Moj moto je močno i samouvjereno tak…", poručio je rukometašima Petar iz Domašinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maleni Petar samo je jedan od brojnih junaka koji je naše rukometaše i izbornika Linu Červara - ganuo do suza.

"Kad vidim sve što nas okružuje sramim se kad kažem da se ponekad žalim na bilo što", rekao je Lino Červar, koji je suznih očiju darivao poklone djeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši su opremljeni božićnim poklonima posjetili su Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu - kako bi onim najmlađima barem malo uljepšali ove blagdanske dane.

"Sretni su jer nas vide, a nisu svjesni koliko su nama tek otvorili oči - a ne mi njima", kazao je Ivan Čupić.

"Stvarno su divni. Osmijeh na njihovim licima je toliko iskren... Stvarno neopisivo. Treba to doživjeti. Prvi put sam osjetio ovakvo što", priznao je Luka Cindrić.

"Ne znam što bih rekao, jako sam emotivan. Bit ću danas mnogo pošteniji i bolji čovjek", kazao je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dirnuti, ali složni u jednom: nema mjesta na svijetu u kojem je potrebnije unijeti - malo smijeha i pjesme. Oni tugu brišu najučinkovitijim lijekom - smijehom.

Djecu su uveselili doktorica "Doktorica Krafnica" i "Doktor Klaun".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši su ispunjeni otišli po sportske pobjede, a hrabri klinci po one životne.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo