ATRAKTIVNA REZIDENCIJA / RTL prije kupaca zavirio u bivšu Mesićevu vilu: početna cijena - prava sitnica

Više od 6 milijuna kuna država uskoro očekuje od prodaje vile u Zagrebu koja je donedavno služila kao ured bivšeg predsjednika Republike Stipe Mesića

19.2.2018.
18:25
VOYO logo

Zagrebačku ljepoticu 1937. godine izgradio je mladi bračni par Arnold i Nada Humski. U svojih 80 godina upila puno toga a sada čeka nove stanare iz 21. stoljeća. Cijela kuća s vrtom i svime ima 650 kvadrata i 300 kvadratnim metara stambenog prostora. Nalazi se na jednom od najatraktivnijih lokacija u Zagrebu na Šalati. Ministar imovine Goran Marić očekuje da će se ova kuća prodati bez problema pa idemo vidjeti kako ona izgleda iznutra.

Ministar očekuje da će ponuda biti dosta te da će kuća probiti početnu cijenu od 6 milijuna i 200 tisuća kuna. Marićev optimizam zapravo uopće nije čudan jer iako je vila izgrađena 1937. godine ona je reltivno nedavno adapitirana sa 700 000 kuna i dvije od tri sobe ukupno imaju lijepe kupaone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vila u kojoj nakon mandata 7 godina radio bivši predsjednik Mesić ima 4 etaže. Podrum, nisko i visoko prizemlje i prvi kat. Kuća ima i prostranu terasu s koje puca predivan pogled na centar Zagreba. Cijena od 6 milijuna i 200 tisuča kuna i nije toliko vioska s obzirom da se radi i lolakciji udeljenoj svega 5 minuta hoda od centra grada.

Vila u kojoj se nalazio ured bivšeg predsjednika Mesića je prazna i čeka nove vlasnike koji svoje ponude mogu poslati najkasnije do 27 ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo