HRVATSKA POKAZALA VELIKO SRCE / RTL po deveti put organizirao humanitarnu emisiju 'Budi mi prijatelj': u tri sata prikupljeno 2,8 milijuna kuna!

Centralno događanje udruge, emisija 'Budi mi prijatelj' održana je sinoć, a u njoj je u tri sata prikupljeno 2,8 milijuna kuna i tako je Hrvatska još jednom pokazala svoje veliko srce

18.12.2015.
7:00
VOYO logo

Devetu godinu za redom udruga "RTL pomaže djeci" uz pomoć gledatelja u misiji je skupljanja novca za pomoć mališanima čije djetinjstvo želimo učiniti što veselijim, razigranijim i bezbrižnijim.

Centralno događanje udruge, emisija 'Budi mi prijatelj' održana je sinoć, a u njoj je u tri sata prikupljeno 2,8 milijuna kuna i tako je Hrvatska još jednom pokazala svoje veliko srce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj novac namijenjen je za ostvarivanje ciljeva ovogodišnjih projekata. Neki od njih su predstavljeni kroz ovogodišnju kampanju, a kumovi projekata su Ana Brdarić Boljat, Antonija Stupar Jurkin, Marijana Batinić, Vanna, Zoran Šprajc i Anica Kovač i rado su se, kao i brojne osobe iz javnog života, odazivali na brojne pozive gledatelja koju su svakim pozivom osigurali da budućnost mališana dobije novu perspektivu.

U emisiji su uz RTL-ove voditelje, te poznate domaće glazbenike sudjelovali i rukometaši kluba PPD Zagreb kao i Dinamovi nogometaši, a pokazali su da se s telefonskim slušalicama snalaze jednako dobro kao i s loptom. Kolo sreće su ovog puta uz Borisa Mirkovića i Ivu Jerković zaigrali gosti iz Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, Klinike za dječje Bolesti Zagreb, Centra za Odgoj i obrazovanje Goljak, Zavoda za neonatologiju KBC-a Zagreb te KBC-a Sestre Milosrdnice, a i njihov dobitak u igri također ide udruzi RTL pomaže djeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga RTL pomaže djeci do sada je uložila preko 14 milijuna kuna u realizaciju 201 projekta putem kojih smo pomogli 140 tisuća djece diljem hrvatske. Hvala vam što ste svo ovo vrijeme s nama i hvala vam što ćete zajedno s nama nastaviti nesebično pomagati mališanima kojima je pomoć zaista potrebna.

Broj 060 9007 (cijena 6,25 kn s PDV-om) aktivan je cijelu godinu, a klinci kojima je pomoć potrebna čekaju vaš poziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo