Na party na svećenikom / RTL na festivalu psihodelije u šumi kod Slunja: gost osebujan svećenik koji posjećuje party

Nekim turistima nije bitan smještaj, čak dapače i spavaju pod zvjezdanim nebom. Njih je oko 4000 i sve rade uz budno oko policije, a od ove godine i osebujnog slunjskog svećenika.

28.7.2017.
19:00
VOYO logo

Kada ne partijaju na jedinom hrvatskom festivalu psihodelične trance glazbe, Momentu Dementu, turisti iz cijelog svijeta uživaju u obližnjem Slunju. Nije Slunj više poznat samo po Rastokama, nego i po sve popularnijem festivalu.

„Ovo je vjerojatno jedan od najboljih festivala na kojem sam bila, produkcija je izvrsna, muzika je odlična, pazi se na svaki detalj.“, kaže jedna britanska turistica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slunj diše jedno s pristiglim turistima. Gradske vlasti prigrlile su brojne goste, a gradonačelnik Jure Katić posebno je dirnut neobičnim pridošlicama.

„Grad Slunj prihvaća sve, otvoreni smo za sve, oni se lijepo zabavljaju, plešu, ne svi, neki i na smjene vjerojatno plešu. To su ljudi koji uživaju, to su malo drukčiji običaji, drukčiji ljudi.“, rekao je gradonačelnik Slunja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivom fenomenu Momenta Dementa pridonosi i činjenica da je i slunjski župnik Mile Pecić posjetio festival, družio se se s brojnim posjetiteljima, te na Facebooku objavio fotografije i toplu dobrodošlicu mladim partijanerima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike