Konferencija o potresnom inženjerstvu / RTL dobio zahvalnicu za sveobuhvatno medijsko praćenje i izvješćivanje o potresu

Na prvoj Hrvatskoj konferenciji o potresnom inženjerstvu Informativnom programu RTL-a uručena je zahvalnica za sveobuhvatno medijsko praćenje i izvješćivanje o potresu

22.3.2021.
18:56
VOYO logo

Unatoč opasnostima i svemu što je prijetilo na terenu, svoj su posao revno obavljali novinari, informirali vas i sliku slali u vaše domove.  

Na prvoj Hrvatskoj konferenciji o potresnom inženjerstvu Informativnom programu RTL-a uručena je zahvalnica za sveobuhvatno medijsko praćenje i izvješćivanje o potresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuto je kako je uloga televizije u pružanju kvalitetnih i pravovremenih informacija odigrala važnu ulogu ne samo u prvim satima i danima nakon potresa već i cijelu godinu.

"Potres je priča o traumi, o materijalnoj šteti, o ljudima, o žrtvama, o volonterima, o statičarima, o reakciji lokalnih vlasti, državne vlasti, o solidarnosti, o obnovi. To je sveobuhvatna vijest koju smo u informativni program RTL-a upravo tako i pristupili i zato mi je iznimno drago što je Građevinski fakultet i struka taj pristup zapazila i odala nam ovo priznanje za sveobuhvatno medijsko praćenje", kazao je voditelj produkcije i informativnog programa RTL-a Alen Kezele.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo