PRATITE NA RTL-U /

RTL DANAS OD 19 SATI! Vladin bojkot predsjednika, suluda presica. RTL s obitelji dječaka kojem su liječnici spasili život

Image

Kasni se s remontom aviona, ali nitko nije kriv. Nakon sastanka ministra i uprave ZTC-a pomaknuti rokovi! Je li protupožarna sezona loše pripremljena u RTL-u Danas gost je Dražen Slavica

3.8.2022.
18:00
VOYO logo

U RTL-u Danas od 19 sati govorimo o Vladinom bojkotu predsjednika Zorana Milanovića na kninskoj tvrđavi! Prijem generala bez premijera i ministara - HDZ tvrdi: imamo drugih obaveza!

Suluda presica! Kasni se s remontom aviona, ali nitko nije kriv. Nakon sastanka ministra i uprave ZTC-a pomaknuti rokovi! Je li protupožarna sezona loše pripremljena u RTL-u Danas gost je Dražen Slavica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šefica američkog kongresa brzopotezno došla i otišla s Tajvana! Razljutila je Kinu koja opkoljuje otok i počinje s vojnim vježbama! RTL s obitelji dječaka kojem je stručnost gospićkih liječnika i prijevoz helikopterom spasila život!

Počela je berba soli u Stonu. I danas kao i prije sedam stoljeća. Poznati na udaru krađe on-line identiteta. Policija ima savjete za njihove pratitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo