PRATITE NA DANAS.HR / RTL DANAS OD 19 SATI! Trgovci ipak odustaju od poskupljenja, a mi imamo i nastavak priče o poruci Poljakinja u boci!

A iako se danima upozoravalo da dolazi promjena i pogoršanje vremena, to očito nije bilo dovoljno. Na autocesti Rijeka-Zagreb snimili smo zastrašujuć prizor

16.1.2023.
18:28
VOYO logo

Budite uz nas i našu središnju informativnu emisiju RTL Danas u kojoj donosimo nastavak priče oko napetosi Vlade i trgovaca te poskupljenja u dućanima.

Doznajemo, trgovci ipak odustaju od poskupljenja koje su najavljivali u veljači!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I opet stara priča - snijeg iznenadio mnoge, unatoč mnogobrojnim upozorenjima, naročito vozačima. Na autocesti Rijeka-Zagreb danas zastrašujuće scene i prometne nesreće u kojoj je automobil završio na krovu.

Pokrenuta je procedura imenovanja novih ministara, donosimo sve o planovima novih ljudi koji dolaze u Vladu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imamo i detalje misterioznog nestanka jahte u vlasništvu Putinove prijateljice iz marine na Murteru.

Naši reporteri danas su bili i s vatrogascima u Zadru koji su se pobunili zbog niskih plaća i nepostojanja kolektivnog ugovora. Podržali su ih kolege iz cijele Hrvatske, a oni anonimno tvrde - imaju stare gume i kamione pale na žice. Inspekcija im stiže u utorak, a zapovjednik postrojbe tvrdi da sve funkcionira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uživo smo opet u Švedskoj gdje je hrvatska rukometna reprezentacija vratila samopouzdanje i sigurnost. Na redu je Maroko.

Donosimo i sjajan nastavak priče poruke u boci! Varaždinka je našla poruke dviju Poljakinja od prije sedam godina, sada znamo i tko su! Razgovarali smo s njima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo je razloga da budete uz RTL Danas u 19 sati!

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo