PRATITE NA DANAS.HR /

RTL DANAS OD 19 SATI! Kolonu u gradu heroju predvodila djeca svjedoci ratnih užasa, danas odrasli

Uživo smo i u Novom Vinodolskom u kojem danas vladaju apokaliptični prizori poplave koja je ispunila podrume i opkolila kuće. Proveli smo dan s već iscrpljenim ljudima

18.11.2022.
18:00
VOYO logo

Danas je tužna 31. obljetnica, Dan sjećanja kada je slomljena herojska obrana grada heroja. Deseci tisuća ljudi, osim u Vukovaru, danas su i u Škabrnji u kojoj su na današnji dan brutalno ubili 48 mještana i 15 branitelja.

Kolonu sjećanja u Vukovaru predvodila su djeca, svjedoci ratnih užasa, danas odrasli ljudi, u koloni sjećanja u Škabrnji bio je i predsjednik Zoran Milanović. SDSS-ovi političari zbjegli oba obilježavanja. Budite uz nas u RTL Danas, uživo smo u Vukovaru i Škabrnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratimo i dramatičnu situaciju u Novom Vinodolskom čiji su se stanovnici probudili pod vodom. Apokaliptični prizori vodene bujice pokazuju snagu vode koja je poplavila kuće, podrume i auta.

Vatrogasci su cijelu noć na terenu, ljudi su već iscrpljeni, a mi smo proveli s njima dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni su stigli u Katar, stižu i navijači, uživo smo u Dohi s Markom Vargekom koji otkriva: Osim Sabora, pauze za gledanje utakmica mogle bi imati i škole!

Budite uz nas u 19 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo