REVOLUCIJA U VIJESTIMA / RTL Danas i Exkluziv Tabloid slave 1. rođendan!

Središnja informativna emisija RTL Televizije i dnevni zvjezdani magazin protekla su 52 tjedna bili stalni gosti u vašim domovima donoseći vam pregršt uzbudljivih priča uz vrhunski vizualni doživljaj.

24.10.2011.
10:57
VOYO logo

RTL Danas uveo je pravu revoluciju u vijestima. Izašavši iz studija, središnja informativna emisija RTL Televizije je prva i jedina u Hrvatskoj emitirala cijelu emisiju s mjesta događaja - tzv. anchor on location. Bilo je to iz Haaga (presuda Gotovini), Bruxellesa (završetak pregovora s EU), te iz Vukovara (Dana državnosti).

Igor Bobić kao urednik i voditelj izvještavao sa svih tih mjesta - bio u Vukovaru na Dan sjećanja, pratio posjet predsjednika Ive Josipovića Afganistanu u veljači što mu je, po vlastitom priznanju, bilo dragocjeno iskustvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjet Pape Hrvatskoj RTL Danas je radio iz studija na tri lokacije u Zagrebu:  Pleso, Kaptol i Ttrg bana Jelačića. Uključujući i program uživo sa svih tih lokacija, informativna redakcija RTL Televizije je prva i jedina na taj način odradila Papin posjet.

RTL je u izvanrednim vijestima prvi objavio uhićenje Ive Sanadera, a emisija RTL Danas tog je dana bila najgledanija informativna emisija u svim dobnim skupinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz RTL-ov studio u proteklih godinu dana prošli su svi najvažniji akteri s političke scene - predsjednik Ivo Josipović, premijerka Jadranka Kosor i šef oporbe Zoran Milanović.

Posebno je upečatljiv trenutak bio razgovor s predsjednikom Republike Hrvatske, koji se iz Dubrovnika javio u program uživo preko SNG-a što je prava rijetkost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U isto vrijeme vršnjak emisije RTL Danas - Exkluziv Tabloid rastao je zajedno sa svojom publikom. Novi vizualni-sadržajni format, uz šarmatnu voditeljicu Editu Misiriću, iz dana u dan je osvajao nove gledatelje, a zanimljive priče postale su dio svakodnevnice na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo