Sanader umirao od smijeha zbog Uprknuća

16.3.2012.
6:50
VOYO logo

Sanader je prihvatio šalu, te ustao i krenuo prema vratima, no ubrzo se vratio na svoje mjesto.

Rošinovu zbirku u Novinarskom domu predstavili su Pajo Kanižaj, Slaven Letica i Danko Plevnik, a stihove su čitali Dragan Despot i Anja Šovagović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na promociji knjige odigrao se i ping-pong, ali i inscenirale saborske replike, a sve kako bi se predstavili "sotonski saborski stihovi dobrog saborskog promatrača", kako je zbirku opisao okupljenima Letica.

Nasmijao sam se od srca. Mislim da se puno njih prepoznalo u knjizi pa i ja."Svi će uvijek imati izliku, a ne i pravi razlog zašto nisu došli. Ovaj događaj je bio pozornica za pokazati da se ne boje suočavanja s konkurentima", komentirao je Rošin nedolazak HDZ-ovih predsjedničkih kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zubović, Matković, Petir...

No, nisu ga svi prijatelji zaboravili. Mnogi su došli, pa su se tako na promociji smijali i Luka Bebić s obitelji, bivši premijer Ivo Sanader, Bianca Matković, Berislav Rončević, Stjepan Fiolić, Mario Zubović, Marijana Petir i mnogi drugi, pišu 24sata.

"Nasmijao sam se od srca. Mislim da se puno njih prepoznalo u knjizi, pa i ja", rekao je bivši premijer, koji je na promociju stigao u pratnji svojih odvjetnika Jadranke Sloković i Gorana Suića. Čedo Prodanović je zakasnio nekoliko minuta, pa se smjestio u predzadnji red, ali mu je svoje mjesto prepustio Miroslav Škoro kad je vidio da je Prodanović sa štakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljene su zabavljali i Vid Balog i Davor Dretar Drele, koji su obučeni u kumice ubacivali upadice tijekom promocije na račun Jadranke Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo