PRIPREME ZA SEZONU / Riječki policajci-motociklisti na Grobniku trenirali sigurnu vožnju

Image
Foto: PU primorsko-goranska

U sklopu priprema za turističku sezonu jučer je na Automotodromu Grobnik održana smotra policijskih službenika-motociklista u sastavu prometne policije PU primorsko-goranske.

30.3.2017.
13:54
PU primorsko-goranska
VOYO logo

Policijskim službenicima-motociklistima obratio se Boris Skeledžić, voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa naglasivši važnost i ulogu motociklista u obavljanju nadzora prometa na cestama, posebice u situacijama većih gužvi i uspostavljanja bolje protočnosti prometa na cestama.

Naime, nastupanjem povoljnijih vremenskih uvjeta na cestama je sve više vozača mopeda i motocikala, čime se povećava i mogućnost nastanka prometnih nesreća ove kategorije vozila te se time javlja i veća potreba angažiranja policijskih službenika – motociklista, prenosi Riječan.IN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi sigurno i na najbolji način ispunili sve svoje zadaće i obveze, uz smotru je obavljen pregled ispravnosti motocikala te opreme policijskih službenika-motociklista.

Isto tako, budući da se kontinuirano radi na unapređenju znanja i vještina svih policijskih službenika, jučer je za policijske službenike-motocikliste održana edukacija i trening sigurne vožnje motociklom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više saznajte na portalu Riječan.IN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo