FLAŠICA VIŠE / Rekorderi na dva kotača: U Baranji napuhao 4,59 promila, a u Sisku s 3,19 skrivio nesreću

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Pedesettrogodišnjaka na biciklu policija je zaustavila tijekom nadzora prometa u Grabovcu te je napuhao 4,59 promila. Biciklist u Sisku napuhao je 3,19 promila i skrivio nezgodu

19.2.2024.
13:31
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Čak 4,59 promila alkohola u krvi izmjereno je 53-godišnjaku koji je u subotu, u baranjskom mjestu Grabovcu, alkoholiziran upravljao biciklom, izvijestila je u ponedjeljak osječko-baranjska policija.

Muškarca (53) je policija zaustavila tijekom nadzora prometa, 17. veljače u Grabovcu, a provjerom je utvrđeno je da je vozio bicikl s 4,59 promila alkohola u krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biciklist je do otrježnjenja smješten u službene policijske prostorije, navode u osječko-baranjskoj policiji.

U Sisku napuhao 3,19 promila

A nešto dalje, u Sisku, 48-godišnjak na biciklu s 3,19 promila alkohola u krvi izazvao je nesreću. Izgubio je nadzor nad biciklom i pao na parkirani automobil u Ulici Ivana Bakrana nakon čega je nastala materijalna šteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do otrježnjenja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog, objavila je Sisačko-moslavačka policija.

POGLEDAJTE VIDEO: Umjesto rakije, alkotest za dobro jutro. A za više od 0 promila - otkaz: 'Morali su radnike tražiti u kafićima'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo