REINER: / Milanović želi uskočiti u vlak, iako mu se putnici ne sviđaju

Image
Foto: HRT
18.12.2015.
12:17
HRT
VOYO logo

Slaven Letica smatra da je dobro što se približavamo raspletu te je podsjetio da je 22. prosinca godišnjica božićnog Ustava. Na pitanje misli li da je Most nezavisnih lista odugovlačio pregovore, Letica je kazao između ostalog da se radi o neretvanski gusarskom mentalitetu i da su predstavnici Mosta došli u poziciju da mogu postavljati svoje uvjete.

Image
U SVEMU SE SLAŽU: /

Most, HDZ i SDP sastanče opet večeras, sutra i prekosutra

Image
U SVEMU SE SLAŽU: /

Most, HDZ i SDP sastanče opet večeras, sutra i prekosutra

Bitka za interes

Smiljana Leinert-Novosel kazala je da je teško predvidjeti koliko bi trajala nova vlada s obzirom na to kako su komunicirali aktualni akteri. Puno se više bave time tko je od njih kakav. Smatra da bi se trebali više baviti sadržajem, a manje etiketiranjem. "S obzirom na posljednji obrat zaključujemo ipak da je tu prije svega bitka za interes za vlast", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nansi Tireli izjavila je da nije zatečena drukčijim pristupom Zorana Milanovića, odnosno njegovim pismom Mostu u kojem stoji da je spreman razgovarati o Boži Petrovu kao mogućem mandataru. Istaknula je da joj je žao što Most nije pristao na to da pregovori budu javni.

"S Mostom se pregovaralo i o mandataru. Sada ispada da je koalicija Hrvatska raste povukla, a to nije točno", tvrdi Tireli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerodostojni Milanović

Kopernikanski obrat Zorana Milanovića je da zadrži fotelju. Iz nikakvog drugog razloga nema obrata, rekao je Željko Reiner. To učiniti nakon svega onoga što je rekao. To je toliko nevjerodostojno. Nitko mu više ne može vjerovati, a posebno kada kažu da žele razgovarati o programima. Oni su bili protiv reformi. Kada su vidjeli da HDZ i Most žele reforme, onda su zbog svojih fotelja odlučili drukčije, dodaje Reiner.

Vlakova više nema

Na pitanje misli li da Milanović želi dokazati da je Most HDZ-ov projekt, kazao je kako mu se Milanović čini kao čovjek koji je došao na kolodvor pa vidi da vlak odlazi i u njega želi uskočiti, iako mu se putnici ne sviđaju, jer drugih vlakova više nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tireli je izjavila kako je Tomislav Karamarko govorio kako ne želi s onima koji su uništili Hrvatsku. Mi smo cijelo vrijeme govorili da smo za reforme, dodaje. Reiner je uzvratio da nije točno da je negativnost počela od HDZ-a. "Vi ste rekli da se s HDZ-om može samo u Remetinec, a sada hoćete s HDZ-om takvim. Budimo jasni. Pričamo o jednom obratu situacije", kazao je Reiner za prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo