nakon napada u europi / Ravnateljstvo policije naložilo podizanje razine sigurnosti od terorističkih aktivnosti u Hrvatskoj!

Image

'I do sada su se provodile mjere zaštite od terorističkih aktivnosti u skladu sa sigurnosnim prosudbama, a u narednom razdoblju provodit će se i dodatne mjere zaštite'

21.12.2016.
14:01
VOYO logo

Uslijed terorističkih napada koji su se u posljednjih nekoliko dana dogodili u Europi, jučer 20. prosinca 2016. Ravnateljstvo policije naložilo je podizanje razine sigurnosti od terorističkih aktivnosti u Republici Hrvatskoj, javlja Ravnateljstvo policije.

"Napominjemo kako su se i do sada provodile mjere zaštite od terorističkih aktivnosti u skladu sa sigurnosnim prosudbama, a u narednom razdoblju provodit će se i dodatne mjere zaštite", tvrde u Ravnateljstvu i dodaju.

"Iz tog razloga aktivirat će se dodatne policijske snage i sredstva te građani mogu očekivati: pojačane mjere sigurnosti na određenim prostorima na kojima se okuplja veći broj građana, pojačan nadzor željezničkog, zračnog i teretnog prometa, pojačan nadzor granice, provođenje temeljite granične kontrole nad svim putnicima i prijevoznim sredstvima", poručuju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo