sumnja se na zlouporabu / Ravnatelj NP Kornati podnio kaznenu prijavu: prevaranti radili dvostruke ulaznice, šteta više stotina tisuća kuna

Image
Foto: Wikipedia

Zbog sumnje na zlouporabu s dvostrukim ulaznicama, koje se posjetiteljima izdaju kada izgube originalnu kartu, podnijeta je kaznena prijava

20.2.2017.
16:50
Wikipedia
VOYO logo

Ravnatelj Nacionalnog parka Kornati Josip Zanze potvrdio je podizanje kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja za koje se sumnja da su oštetili Park za više stotina tisuća kuna, doznaje Vecernji.hr.

Riječ je o sumnji na zlouporabu s dvostrukim ulaznicima, a počinitelji su navodno sebi prisvajali nezakonitu materijalnu korist, stečenu pomoću obmana posjetitelja Nacionalnog parka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

(Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

Dvostruko ulaznice su, navodno, masovno producirali, vararajući turiste. No, za sada nije poznato o kome je konkretno riječ i na koji način su dotični izigravali propise. Svakako brine informacija da su Kornati lani uveli elektronski sustav naplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da sam u petak podnio kaznenu prijavu i to je sve što vam u ovom trenutku mogu reći o tome", rekao je ravnatelj Zanze za Vecernji.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo