KVAR JE BRZO OTKLONJEN /

Ravnatelj KBC-a Zagreb za RTL rekao kako je na Rebru bilo problema s grijanjem, ali da se pacijenti nisu žalili

Image

Do problema s grijanjem na rebru došlo je zbog popuštanja jedne od 36 tlačnih pumpi

1.3.2018.
16:53
VOYO logo

Ante Ćorušić, ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Zagreb, objasnio je za RTL zbog čega je sinoć došlo do problema s grijanjem na Rebru. Naime, na Rebru je popustila jedna od 36 tlačnih pumpi, a ravnatelj tvrdi kako je kvar bio brzo otklonjen. "Kvar na jednoj tlačnoj pumpi je bio detektiran na vrijeme. U roku od sat i pol vremena HEP toplinarstvo je riješilo problem i započelo je normalno grijanje. 

Bez grijanja u to vrijeme je ostala klinika za neurokirurgiju, dakle istočni dio dijela stare zgrade. Kvar je saniran je na brzinu i obzirom da je kratko trajalo izgleda da je bilo dovoljno ognjena da pothlađivanja u prostoru nije bilo", kazao je Ćorušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi kako se pacijenti nisu žalili na probleme s grijanjem. "Mene su o tome prvo obavijestili novinari. Bio bi red da pacijent kaže doktoru ili sestri da mu je hladno", kazao je Ćorušić.

Ravnatelj KBC-a Zagreb kazao je kako se ne može dogoditi da bolnica ostane bez grijanja zbog agregata koje bolnica ima i suradnje s HEP toplinarstvom. "Poručujem pacijentima kliničkog bolničkog centra Zagreb da je ovo slučaj koji se može dogoditi bilo gdje, pa i kod nas. Mogu biti sigurni da će na KBC-u Zagreb unatoč niskim temperaturama uvijek biti toplo", poručio je Ćorušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> 'Pacijenti se smrzavaju, a sestre hodaju u kaputima': problemi s grijanjem na 'Zvijezdi' i Rebru

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo