'biznis je biznis' /

Raskrinkani Hrvat i Srbin i njihova kuća koja je postala laboratorij za marihuanu: bili smo u Zelini gdje je dvojac operirao

Kad su policajci upali ovaj vikend u kućicu na malom brežuljku kraj Zeline - imali su što vidjeti. Snimke pola milijuna kuna vrijednog laboratorija marihuane s najmodernijom opremom - javno su objavili

6.12.2017.
18:50
VOYO logo

Sofisticiran pogon opremljen sustavom za navodnjavanje, osvjetljavanje, ventilaciju i filtriranje zraka. 

52-godišnji Hrvat i 44-godišnji Srbin u svom su laboratoriju uspjeli uzgojiti 688 stabiljka marihuane, a potom im je policija pokucala na vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sumnja se da su unazad dvije godine unajmili kuću kako bi u njoj opremili laboratorij za uzgoj indijske konoplje, gdje su nakon uzgoja i obrade preprodavali marihuanu na području Hrvatske i susjednih zemalja", priopćenje je PUZ-a.

Poduzetni srpsko-hrvatski dvojac u opremu je uložio 70 tisuća eura, a procjenjuje se da bi od ovih stabljika dobili oko 30 kilograma marihuane. Sve to na brežuljku u malom mjestu Gornje Psarjevo kraj Zeline. Susjedi kažu - nismo znali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi se svačime bave", smatra susjeda Štefica. "Biznis je biznis", još je jedan od komentara.

Uhićeni su u pritvoru, a protiv njih je podignuta kaznena prijava zbog uzgoja i preprodaje marihuane. Prijeti im kazna od najmanje tri godine zatvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo