Tvrtka Borisa Mikšića /

Radnicima slavonske tvrtke isplaćena božićnica od 7500 kuna: 'Ovo nisam ni sanjao'

Image
Foto: Screenshot You Tube

Vlasnik EcoCorteca, Boris Mikšić, nije mogao doći na proslavu pa je radnicima uputio pismo

25.12.2018.
12:19
Screenshot You Tube
VOYO logo

Djelatnici tvrtke EcoCortec ovu će godinu sigurno dugo pamtiti. Isplaćena im je, naime, božićnica u iznosu od 7500 kuna. 

"Pričalo se o isplati božićnice, ali da će biti isplaćeno 7500 kuna, nisam ni sanjao", istaknuo je jedan od radnika EcoCorteca nakon prigodne svečanosti u tvornici, piše Glas Slavonije.

Vlasnik EcoCorteca, Boris Mikšić, koji se svojedobno kandidrao za predsjednika RH, nije mogao doći na proslavu pa je radnicima uputio pismo u kojemu stoji kako mu je drago što je u mogućnosti darovati božićnicu do maksimalno dopuštenog iznosa koji je odobrila Vlada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate", istaknuo je Mikšić podsjetivši kako je ovo dvanaesta godina otkako je EcoCortec započeo s radom u Belom Manastiru, dokazavši isplativost ulaganja u Baranju.

Naglasio je kako je ponosan na ulaganje u greenfield investiciju, donoseći na taj način posao i prosperitet u Beli Manastir, kako bi mladi i oni nešto stariji ostali u svojim domovima dok drugi odlaze u inozemstvo na bolje plaćana radna mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo