'Krediti su dizani po principu kraljevića Marka: pola pije, pola šarcu daje'

Sindikalni povjerenik Mario Košta istaknuo je kako se stečaj provodi nezakonito te da ga treba zamrznuti do okončanja sudskog postupka, rekavši kako stečajnim postupkom zapravo upravlja banka.

3.6.2014.
15:02
VOYO logo

Radnici kaljskoga brodogradilišta Nauta Lamjane okupili su se danas na prosvjednom skupu u Zadru s kojega su poručili kako je stečajni postupak brodogradilišta nezakonit, zbog čega traže njegovo zamrzavanje dok pravosuđe ne istraži sve nezakonitosti, prenosi Slobodna Dalmacija.

Sindikalni povjerenik Mario Košta istaknuo je kako se stečaj provodi nezakonito te da ga treba zamrznuti do okončanja sudskog postupka, rekavši kako stečajnim postupkom zapravo upravlja banka. "To je jednostavno bio reket vlasnika. Potpuno neopravdano su izvlačili novac za nikakve usluge, ali imali su svoga direktora koji im je potpisivao takve lažne fakture, jednako kao što je davao lažne izjave", kazao je Košta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krediti su dizani po principu kraljevića Marka – pola pije, pola šarcu daje. I to je tako cijelo vrijeme bilo. Imali su u brodogradilištu kravu muzaru, a mi smo završili na ulici", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo