RASPISAN NATJEČAJ ZA JAVNU NABAVU / Putujući ured Holdinga: tvrtka za pola milijuna kuna kupuje kombi koji će obilaziti zagrebačke četvrti

Image

Građani će plaćanje računa, predavanje zahtjeva za razne usluge Holdingovih podružnica, te kupnju pokaza moći obaviti u vozilu Holdinga

9.1.2017.
10:13
VOYO logo

Stanovnici 17 gradskih četvrti u Zagrebu za najviše tri mjeseca za plaćanje računa, kupovanje ZET-ovih karata i obavljanja drugih administrativnih poslova neće morati ići u podružnice Holdinga, piše Poslovni dnevnik.

Naime, građani će to moći obaviti u vozilu tvrtke koje će dolaziti u njihove kvartove. S prvim danom 2017. raspisan je natječaj za nabavu kombija ili manjeg mini busa koji će koristiti zaposlenici Holdingova pozivnog centra. Procjena vrijednosti nabave iznosi 500 tisuća kuna bez uračunatog PDV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo vozilo bit će prilagođeno za uredsko poslovanje, a razlog njegove nabave je dostupnost starijim i nepokretnim sugrađanima, pa će oni u svom kvartu moći plaćati račune, predati zahtjeve za razne usluge Holdingovih podružnica, kupiti ili napuniti mjesečne i godišnje pokaze, legalizirati priključke te napraviti izmjene matičnih podataka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo