ZADNJI OTIŠAO MARIĆ / Puno promjena, a rekonstrukcija tek slijedi: Ovako je Plenkovićeva Vlada izgledala na početku mandata!

19. listopada2016. izglasano je povjerenje Plenkovićevoj Vladi. Od tada, ta se Vlada prilično promijenila

15.7.2019.
21:38
VOYO logo

19. listopada prije tri godine izglasano je povjerenje 14. Vladi Republike Hrvatske. 

Od tada, ta se Vlada prilično promijenila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rečenicom: "Molim tajnicu da pripremi odluku o razrješenju Mostovih ministara", predsjednik Vlade Andrej Plenković riješio se ministra uprave Ivana Kovačića, unutarnjih poslova Vlahe Orepića, zaštite okoliša Slavena Dobrovića i ministra pravosuđa Ante Šprlje.

I taman kad su ministre redom zamijenili Davor Božinović, Dražen Bošnjaković i Tomislav Ćorić, u lipnju prije dvije godine Vladu je napustio Pavo Barišić; zamijenila ga je Blaženka Divjak. Na mjesto Lovre Kuščevića stigao je Predrag Štromar, Kuščević je postao ministar uprave, a Marko Pavić ministar rada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

Ni tu nije bio kraj promjenama! Ostavku je nakon afere Hotmail i Lex Agrokor podnijela Martina Dalić, ali i ministar vanjskih i europskih poslova Davor Ivo Stier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamijenili su ih Marija Pejčinović Burić i Darko Horvat. Zbog afera prošli tjedan Vladu je napustio ministar uprave Lovro Kuščević, a danas ministar državne imovine Goran Marić

No, ni tu priča ne staje - jer će netko novi doći i na mjesto ministrice vanjskih poslova Marije Pejčinović Burić koja je izabrana za novu glavnu tajnicu Vijeća Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo