CANARY BLACK U ZAGREBU / Pucnjava, auto na krovu, sudari! Razgovarali smo s Karlom koji je vozio tramvaj na filmskom setu

Nakon Zagreba filmski set seli se u Rovinj koji će 'glumiti' Tokio. Od špijunskog trilera s Kate Backinsale u glavnoj ulozi Hrvatska će uz deset milijuna kuna zarade dobiti i još jednu sjajnu promociju

16.11.2022.
20:15
VOYO logo

Luda akcija i jurnjava po cesti svake večeri u centru grada. Automobil koji se skoro zabije u tramvaj, a potom radi salto u zraku samo je jedna od scena holivudske ekipe koja već danima snima u Zagrebu..

Karl 33 godine vozi u ZET-u, uglavnom noću, zato su ga i zvali da glumi vozača tramvaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kolega koji je u službi, nazvali su me bi li pristao na snimanje filma - to jest odraditi neke scene s tramvajem što je meni pasalo jer radim kasnije i zato su me i ubacili tu", ispričao je Karl Bakić, vozač tramvaja.

Svoju ulogu već pet noći za redom ima i vatrogasac Forko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša uloga prvenstveno je polijevanje vodom ceste jer se snima kao scena da je kišna noć u Zagrebu. Kad nije dovoljno mokro, zovu pa polijevamo", kaže Ivan Forko, DVD Kašina.

Zbog akcijskog trilera "Canary Black" koji se svake noći snima u centru grada - promet je u potpunosti blokiran, a producenti mole građane da ne paničare ako čuju eksplozije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
CANARY BLACK /

Scene ne kao, nego doslovno iz filma: Pogledajte noćnu akciju u centru Zagreba

Image
CANARY BLACK /

Scene ne kao, nego doslovno iz filma: Pogledajte noćnu akciju u centru Zagreba

"Uvijek je trema, postoji, i normalno nismo to vidjeli do sad. Do sad smo nekakve scene gledali samo u filmovima, sad je došlo kod nas u Hrvatsku, u Zagreb koje ćemo vidjeti i film i scene. Lijepo za Hrvatsku, lijepo za Zagreb. Doživljaji nekakvi, adrenalin", poručuje Bakić.

Jer situacije na setu znaju biti poprilično opasne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad su ove neke scene sudara moramo paziti na ljude da se vozilo ne zapali, da pogasimo na brzaka, da nekoga izvadimo izvana. Nije za sad bilo intervencija, bile su dvije opasnije, bili smo spremni. Dosta je sigurno", objašnjava Forko.

"Naporno je, cijela noć jedna scena samo se ponavlja, ponavlja… samo to traje. Iako sudar je bio samo jedno, imaju nekoliko auta za to", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Zagreba filmski set seli se u Rovinj koji će "glumiti" Tokio. Od špijunskog trilera s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi Hrvatska će uz deset milijuna kuna zarade dobiti i još jednu sjajnu promociju.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo