ISPRED CENTRA / Psa ostavili u automobilu, intervenirala policija. Iz Društva za zaštitu životinja: Ne radite to, niti na par minuta

Image
Foto: Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"

Policija je intervenirala i otvorila vrata, objavili su iz Društva za zaštitu životinja u Rijeci te uputili apel vlasnicima ljubimaca da ih ne ostavljaju u automobilima

15.6.2023.
10:43
Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"
VOYO logo

Društvo za zaštitu životinja Rijeka objavilo je na Facebooku da su jučer u jutarnjim satima dobili dojavu o psu zatvorenom u automobilu ispred trgovačkog centra ZTC.

"Pozvana je policija koja je došla u roku od 10 minuta i otvorila vrata. Ovim putem se zahvaljujemo na brzoj intervenciji i sretnom ishodu", poručili su. Dodali su i da je pas odveden u nadležno sklonište te da će vlasnik biti kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naposlijetku su uputili apel:

"Kao i svake godine ljeti, vruće je, molimo vas ne ostavljate svoje životinje u autu zaključane čak niti na par minuta. Pogotovo ne na suncu. Čitav je niz scenarija koji se mogu dogoditi, a rijetko koji završavaju dobro. Danas je tragedija izbjegnuta, pitanje je kako će se završiti neki drugi put", napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo